KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Rerberlik Köşesi

Kas

Okulumuz Rehberlik Çalışmaları kapsamında yapılacak etkinlikler okulumuzun Rehberlik sayfasına eklenmiş olup tüm yönergeler etkinlikler içerisinde mevcuttur.

Kas

Günümüzde tüm insanların ortak sorunu haline gelen teknoloji, güzellikleriyle insanları kendine hayran bırakmakta. Peki biz bu teknolojinin neresindeyiz? Biz bu teknoloji ile aramızdaki dengeyi sağlayabiliyor muyuz? aşağıdaki broşürleri tıklayarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. MEB' in hazırlamış olduğu broşürleri okulumuzun sitesinde aşağı linke ekledik. Link e tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni İbrahim Güntürk hocamız  öğrencilerin nasıl çalışması gerektiği konusunda öğrencilerimize yönelik olarak sınıf rehberliği çalışması yapmıştır. Çalışmaya ulaşmak için sayfanın sonundaki linke tıklayabilirisniz.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı sene başında Okul Rehber Öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı İbrahim GÜNTÜRK hocamız tarafından 11. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak YKS tanıtım semineri yapılmıştır. Seminere tüm 11. sınıf öğrencilerimiz katılmış olup gayet verimli bir program olmuştur. Seminer sonunda Öğrencilerimizden gelen sorular cevaplanmış olup gayet verimli bir seminer yapılmıştır.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını pandemi nedeniyle daha tedbirli geçirmek ve hem velilerimizi hemde öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi tarafından, Psikolojik sağlığımızı nasıl iyi tutmalıyızla alakalı olarak broşürler ve PDF dosyaları hazırlanmış olup siteye yüklenmiştir. Tüm Velilerimizin ve öğrencilerimizin sağlığı bizim için önemlidir. Eksiksiz bir şekilde Eğitim Öğretime devam edip dönemi kayıpsız bitirmek adına çalışmaları evde yapmanız çok önemlidir. Bu çalışmalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.