KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak yazılı tarihleri belirlendi.

Mrt

2023 2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem sınıf ders programı değişmiştir. Yeni ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuzun öğrencilerinin gayretleri, saygıdeğer yazar Adem ÖZKÖSE ve  akademisyen Abdullah OĞUZ'un katılımlarıyla gündüz Kermes akşamında ise Esir Türkler Doğu Türkistan başlıklı  konferası gerçekleşecektir Siz değerli hemşerilerimiz kermes vei konferansımıza bekleriz.

Tarih: 29 Şubat 2029

Yer: 15 temmuz konferans salonu

Saat: 13:30

Şbt

2023 2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem ders programı yayınlanmıştır.

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Tarihleri

Eyl

Sorumluluk sınavı takvimi aşağıda verilmiştir.

İndirmek için TIKLAYINIZ

Eyl

2023 2024 eğitim öğretim yılı sınıfların haftalık ders programı aşağıda verilmiştir. Pazartesi okulumuza gelirken lütfen ders programınızda yazan derslere göre hazırlığınızı yapıp geliniz. Hepinize hayırlı bir yıl geçirmenizi temenni ediyor başarılar diliyoruz.

Ağu

Okul pansiyonumuz kullanıma açılmıştır. Yapılan İncelemeler sonunda pansiyonumuzun 2023-2024 yıllarında kullanımında bir sorun bulunmadığı ve öğrenci alımı yapılabileceği İl - İlçe Milli Eğitim müdürlüklerimizce bildirilmiştir. Pansiyona kayıt yönergesi aşağıda paylaşılmıştır.

2023 ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ TERCİH VE YERLEŞTİRME KILAVUZU YAYIMLANDI

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.

May

Ortak Sınav Takvimi belirlendi.

Ağu

Eyl

Sevgili Öğrenciler Kıymetli Veliler yeni eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı ve başarılı bir yıl temenni ederiz.

2021 - 2022 eğştşm öğretim yılı haftalık ders programımız aşağıdadır. Linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

2. Dönem 2. sınav tarihleri belirlenmiştir. Sınava gelirken tüm öğrencilerimizin sosyal mesafe kurallarına dikkatle uymalarını tavsiye ediyoruz.